Še delamo na prepoznavnosti

Komaj smo si malo odpočili od napetih živcev zaradi novinarske konference, pa se že pripravljamo na nastop na sejmu Altermed v Celju. Tu smo se lani prvič predstavili in ugotovili, da je sejem res zelo obiskan. Namen našega sodelovanja na sejmu je tako predvsem promocija in povečevanje prepoznavnosti, poleg tega pa bomo naše izdelke tam tudi prodajali. Letos bomo bolje pripravili našo ponudbo, ko imamo že nekaj izkušenj s tem. Poleg našega standardnega programa bomo po zelo ugodni ceni prodajali vzorčke naših zeliščnih soli, tudi nove Bio konopljine soli. Mogoče bo to bolj pritegnilo kupce, ker so naši izdelki sicer res v višjem cenovnem razredu. Odločila sem se tudi, da dam več poudarka Biogetti kot našemu glavnemu izdelku, ki bo na sejmu na voljo s kar 25% popustom.

NOVO: Bio konopljina sol

Konoplja je strašansko uporabna in koristna rastlina v vseh pogledih. Uporabna je za prehrano, za kozmetiko, za tekstil, v gradbeništvu za izolacijo, zadruga Konopko pa je celo zasnovala bioplastiko, izdelano iz konoplje. Nas seveda bolj zanima uporaba konoplje v prehrani, kjer je konoplja izredna zaradi vsebnosti globulina, ki predstavlja kar 65% vseh beljakovin v konoplji. Tega telo porablja pri proizvodnji protiteles, ko se imunski sistem brani pred vdori tujih organizmov. Seme konoplje je bogat vir beljakovin, saj vsebuje kar trikrat več beljakovin kot soja (celo do 30%). Seme vsebuje vseh osem življenjsko pomembnih aminokislin, njihovo razmerje pa je idealno za človeško telo in mu pomaga pri tvorbi protiteles ter krepitvi imunskega sistema. Naša Bio konopljina sol vsebuje poleg konoplje še majaron, lovor, timijan in česen, tako da je v kuhinji vsestransko uporabna. Poleg začimb in soli pa z njo v jed dodamo še vse te koristne snovi, ki jih vsebuje konoplja. Sol poleg tega pripomore še k temu, da se te koristne snovi ohranijo dlje časa.

Kaj pa Avstrija

Ob vseh teh številnih aktivnostih pa seveda nismo pozabili na naš drugi letošnji cilj, torej na vstop na Avstrijsko tržišče. Naslednji teden se bom udeležila dogodka, ki ga organizira GSZ. Dogodek je sicer namenjen promociji neposrednih investicij v Avstrijo, vendar bo trg tudi na splošno predstavljen in bom gotovo izvedela kaj zanimivega. Medtem pa moram še urediti prevod naše spletne strani v angleščino in nemščino…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor