Prve degustacije so za mano

Barbara 1Prejšnji teden smo imeli prve degustacije v Intersparovih centrih, na Viču in v Cityparku. Z odzivom sem zelo zadovoljna. Večinoma so ljudem všeč tako Biogetta kot tudi Bio mediteranska in provansalska sol, potem ko jih poskusijo na siru ali bučkah. Tudi vonj je enkraten in takoj prepriča v kakovost izdelka. Nekaterim pa seveda niso všeč, imajo sami doma zeliščni vrt ali sami doma delajo podobne izdelke za ozimnico. Saj tako je tudi prav; z našimi izdelki ciljamo na zaposlene ljudi, ki nimajo obilice časa na razpolago, nimajo vrta in ne morejo sami doma packati. S proizvodnjo naših izdelkov je namreč kar precej dela in packarije…

Odzivi so dobri

Na degustacijah so me najbolj presenetili otroci. Z veseljem so poskusili mozzarello, začinjeno z zeliščno soljo, pa tudi začinjenih bučk se večinoma niso branili, čeprav so zelene. Ker še niso tako »zastrupljeni« s potrošništvom, so bili zelo odkriti: »Mmmm, to je pa dobro!« En fantek je celo stekel za svojo mamico, ki je šla že naprej, in jo prepričal, da je prišla nazaj poskusit. Želim si, da bi si nas kupci vsaj zapomnili, tudi če se ne odločijo takoj za nakup. Dejstvo je namreč, da so naši izdelki zelo dobri in naravni, niso pa ravno med najcenejšimi.

Zdaj pa naprej

Z degustacijami bomo nadaljevali po vsej Sloveniji, kolikor se bo le dalo. Ko se bosta priključila še Mercator in E.Leclerc, tudi v njihovih trgovinah. Na veliko pripravljamo darilne pakete in se pripravljamo na predbožični čas. Proizvodnja Biogette je zdaj na stranskem tiru. Še dobro, da smo si naredili kar nekaj zaloge z jesensko zelenjavo, drugače bi imeli kar težave. Časa za intenzivno proizvodnjo trenutno ni nič, ker se povsem posvečamo prodaji, promociji in pospeševanju prodaje.

Še vedno tudi na stojnicah

Še vedno prodajamo tudi na stojnicah v Mercatorju. Za nakup novoletnih daril nas najdeš v Lescah 5. decembra, v Grosuplju 6. decembra, Šiški med 8. in 14. decembrom, ter v Kranju med 18. in 21. decembrom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor