Priprave na novinarsko konferenco

Je, kar je. Odločila sem se, da to novinarsko konferenco izvedem in tako prvič javno predstavim naše izdelke. Verjamem, da imamo odlično zgodbo, ki jo je vredno povedati. Upam, da bodo tudi novinarji enakega mnenja in da se bodo konference udeležili v čim večjem številu.

Prejšnji teden sem pripravila vabila in jih preko trideset poslala po pošti. Izbrala sem lep recikliran papir in kuverte, ki se lepo skladajo z našo blagovno znamko. Mislim, da je takšno vabilo bolj osebno in izkazuje prejemniku posebno pozornost v primerjavi z vabilom po e-mailu. Seveda bom tudi po e-mailu še poslala opomnik, ampak prvi stik je zelo pomemben. Kakšna dva dni pred dogodkom bom še po telefonu preverila, da se bodo konference zares udeležili.

Zgodbe na krožniku

Med pripravami sem spoznala Matejo Delakorda, ki pripravlja blog Zgodbe na krožniku in med drugim organizira tudi konferenco kulinaričnih blogerjev v Sloveniji. Zelo zanimiva je in prepričana sem, da bova odlično sodelovali. Že tokrat je bila pripravljena obvestiti blogerje, ki bi jih moji izdelki utegnili zanimati, o naši novinarski konferenci. Zelo vesela bom, če se bodo odzvali vabilu, saj so tudi oni lahko ambasadorji naših izdelkov.

Materiali za novinarje

Pripraviti moram še materiale za novinarje, ki bodo verjetno tako v tiskani kot v elektronski obliki. Kaj naj bo osrednja nit sporočila za javnost? Nagibam se k temu, da najbolj poudarim našo »zgodbo«: da želimo z našimi izdelki olajšati pripravo kakovostne in okusne hrane v slovenskih gospodinjstvih. Pri tem uporabljamo res vrhunske sestavine, ki so predelane sveže in brez daljših transportnih poti oziroma skladiščenja. Naši zgodbi bo sledila še natančna predstavitev izdelkov in načini njihove uporabe. Imam tudi nekaj fotografskega materiala, ki ga bom priložila na usb ključek, da ga bodo lahko uporabili.

Ker pa gre za prehrambne izdelke, je najboljši način za njihovo predstavitev okušanje. Dogovorila sem se z restavracijo Harfa v Ljubljani, da bodo pripravili nekaj jedi z našimi izdelki, tako da bodo ti prišli res do izraza. Ker so povsem naravni, je njihov okus bolj nežen in je treba biti pazljiv, da druge sestavine ne prevladajo. Chef Boštjan Pavli res pripravi vrhunske jedi, za katere uporabi tudi kakovostne sestavine. Mogoče nam bo pripravljen celo zaupati tudi svoje recepte. Za popolno kulinarično izkušnjo pa bodo k vsaki jedi posebej izbrana še Vina Kupljen. Uf, udeleženci bodo prav gotovo navdušeni!

0 kometarji

Oddajte komentar

Se želite pridružiti in komentirati objave?
Vpišite se!

Dodaj odgovor