Lifestyle natural o Barbio's

Lifestyle natural, 16.12.2014: Preprosta priprava kakovostnih in okusnih jedi

 

Preprosta priprava kakovostnih in okusnih jedi, prispevek na spletnem portalu Lifestyle natural 16.12.2014

Povezava na članek

Vse več nas je ozaveščenih o rabi kakovostnih lokalnih sestavin pri vsakdanji pripravi jedi. In ni več izgovora, da je priprava takih jedi težka.

Rešitev ponuja Barbio’s, ki ponuja svoje ekološke izdelke in to tam, kjer je največ ljudi in so izdelki najlažje dostopni – v vseh večjih trgovskih centrih, torej. Z inovativnim pristopom k proizvodnji, pri kateri se zgledujejo po tradicionalnih postopkih, so dosegli izvrstno kakovost izdelkov, pri čemer jim ne dodajajo nobenih umetnih sestavin in dodatkov. Njihov namen pa je, da kupcem olajšajo pripravo okusne in kakovostne hrane.

S tem želijo prispevati k lažji pripravi kakovostne in okusne hrane v slovenskih gospodinjstvih. Z njihovimi inovativnimi naravnimi izdelki je kuhanje enostavnejše, saj jedem dodajo odličen okus povsem brez uporabe umetnih snovi, konzervansov, ojačevalcev okusa, škrobov, maščob in drugih tovrstnih sestavin. Sestavine tako ohranijo vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi, okusne jedi pa so hitro pripravljene.

Podjetje podpira lokalno okolje, saj sodeluje z domačimi ekološkimi kmetijami, da bi bili njihovi izdelki v čim večji meri pripravljeni iz lokalnih sestavin, brez dolgih transportnih poti in skladiščenja, pri katerem se izgubi veliko koristnih snovi.

Za danes že veste, kaj boste skuhali?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor