Bogastvo zdravja, september 2016: Kako si olajšate zdravo življenje

Se tudi vam dogaja, da že ne veste več, kaj bi še skuhali? Nasprotujoče si informacije o tem, katera hrana je zdrava in katera ne, pa povzročajo še dodatno zmedo? Vam manjka idej, okus hrane pa postaja vse bolj enoličen?

Zdravo življenje postaja vse bolj zahtevno in komplicirano. Vendar ni nujno, da je tako! S pomočjo Barbio’s ekoloških izdelkov za lažje kuhanje bo priprava vsakodnevnih obrokov mala malica, hrana pa bo še bolj okusna. Ščepec začimb naredi čudeže, če imate na voljo že pripravljeno mešanico v samo enem kozarčku, pa je vse skupaj čisto enostavno.

Zakaj so začimbe pomembne

Včasih so ljudje znali pozdraviti marsikatero tegobo s pomočjo zdravilnih zelišč. Koristna so za vse možne procese v telesu, poleg tega pa nam popestrijo in poživijo okus hrane. Ne bojte se eksperimentirati z začimbami, saj je lahko z njihovo pomočjo ista jed vsakič nekoliko drugačna. Kadar ni veliko časa, pa vam na pomoč  priskočijo pripravljene mešanice zeliščnih soli in Biogetta iz Barbio’s.

Odlično kosilo v manj kot pol ure

Biogetta je odlična za vse vrste juh, enolončnic, omak, narastkov in rižot. Z Bio konopljino soljo začinite piščanca, pečen krompir in krepke mesne jedi. Bio mediteranska sol odlično paše na solate, morske in paradižnikove jedi ter testenine. Bio provansalska sol pa je nepogrešljiva v zelenjavnih jedeh, enolončnicah in tudi solatah, še posebej v kumarični solati.

Že na prodajnih policah

Izdelki Barbio’s so na voljo v spletni trgovini www.barbios.si in v številnih trgovinah po Sloveniji: Interspar, Mercator, Hofer (občasno), trgovine z zdravo prehrano in spletne trgovine.